Reseptejä
Perinteisesti ja uudistaen
Lumiporon reseptit ovat inarilaisen, palkitun kulinaristisen ravintola Aanaarin perustaneen keittiömestari Heikki Nikulan käsialaa. Heikki on lapsuudestaan saakka omassa perheessään kasvanut kunnioittamaan ja arvostamaan luontoa. Tämä elämäntapa pohjanaan hän on luonut oman ruokafilosofiansa, jossa tuo Pohjois-Lapin puhtaan luonnon upeat maut lautaselle. Lempiraaka-aineet Heikki Nikulalla ovat pohjoisen kylmistä vesistä pyydetyt kalat, luonnon kasvit, marjat ja tietenkin poronliha.


Laadukkaasta poronlihasta
”Lumiporon porotuotteet ovat parasta poronlihaa, mistä olen päässyt tekemään ruokaa. Tämä ainutlaatuinen raaka-aine keskiössä loin reseptit eri porotuotteille. Porosta voi laittaa ruokaa monella tavalla ja toivon, että näistä resepteistä poronlihan ystävät saavat innoitusta keittiöönsä ja uusia makuyhdistelmiä kokeilemaan.”, Heikki Nikula kertoo pororeseptiensä lähtökohdista.
Olkaa hyvät! Poronlihaa alá Lumiporo ja reseptit alá keittiömestari Heikki Nikula