top of page
Search

Porolihapullat

Updated: Mar 21


Lihapullat

 

1 pussi Lumiporon poronjauheliha

50 g sipuli 

2 rkl voi

0,5 dl korppujauho

1,5 dl kuohukerma

1 kpl kananmuna

3 rkl hienonnettu persilja

suola ja mustapippuri  

 

Kastike

 

2 dl demi glace kastikepohjaa

2 dl kuohukermaa

0,5 dl pihlajanmarjahyytelöä

2 rkl dijon sinappia

3 rkl hienonnettua persiljaa

 

Hienonna sipuli hienoksi ja kuullota voissa 5 min ja jäähdytä. Sekoita kulhossa liha, sipuli, kananmuna, persilja ja kuohukerma hyvin sekaisin. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja lisää korppujauho joukkoon. Anna seistä muutama minuutti. Pyörittele käsin sopivan kokoisia pullia ja paista voi-öljy seoksessa kuumalla pannulla välillä lusikalla käännellen, niin että ruskistuu kauniisti joka puolelta. Nosta pois pullat vadille ja kaada kastikkeen ainekset samalle pannulle, keitä sekoittaen muutama minuutti, niin että sakenee ja nosta lihapullat takaisin pannulle ja kypsennä loppuun pari minuuttia. Ripottele lopuksi persiljaa päälle. Tarjoa hyvän puikulamuussin ja puolukkahillon kera.



 
 

 

 

Poromiehentie 2

99850 Karigasniemi
Suomi

Tietosuojaseloste

OTA YHTEYTTÄ

 

Asko Länsman
+358(0)40 038 5898
asko(at)lumiporo.fi

 

 

Vesa Länsman
+358(0)40 729 6176
vesa(at)lumiporo.fi

©2020 LUMIPORO OY. ALL RIGHTS RESERVED.

bottom of page