Lumiporon poronlihan suoramyynti 2019

8.10.2019

Lumiporolta on taas tänä syksynä mahdollista tilata porotuotteita suoraan poromiehiltä koko Suomen alueelle. Olemme tulossa marras-joulukuussa poronlihakuorman kanssa Etelä-Suomeen täältä pohjoisesta, Utsjoen tuntureilta. Porotuotteemme ovat pakastettuja ja vakuumipusseihin pakattuja. Tilaukset toimitetaan paikkakunnallenne sovittuun hakupaikkaan ja ne maksetaan paikan päällä kortilla tai käteisellä. Klikkaa tilauslomakkeeseen tästä! Suoramyyntituotteemme Poroboksi 170 €: Käristys 2kg, jauheliha 2 kg, filee noin 350 g, potkakiekkoja 1.8 kg, keittolihaa 1.8 kg Poroboksi paistilla 210 €: Käristys 1.5 kg, jauheliha 1.5 kg, filee noin 350 g, potkakiekkoja 1.8 kg, keittolihaa 1.2 kg, paisti putkiluulla noin 3 kg Paistikäristys 36 €/kg Käristys 29,50 €/kg Keittoliha 17 €/kg Potkakiekot 18,50 €/kg Sisäpaisti 40 €/kg Ulkofilee 55 €/kg Sisäfilee 55 €/kg Jauheliha 20 €/kg Paahtopaisti 39 €/kg Kieli 5 €/kpl Kuivattu paisti 100 €/kg Kuivattu filee 112 €/kg Maksa 5 €/kpl Tuotekuvaukset: http://www.lumiporo.fi/tuotteet Tilausaikaa on 17.11.2019 asti. Klikkaa tilauslomakkeeseen tästä! Liha-auton ajoreitti: Reitille voi ehdottaa uusia pysähtymispaikkakuntia. Pysähdymme mielellämme muuallakin kuin mainituilla paikkakunnilla, mikäli ne osuvat sopivasti ajoreitillemme. Länsireitti: Utsjoki - Ivalo - Rovaniemi - Kemi - Oulu - Raahe - Kokkola – Seinäjoki - Ikaalinen - Tampere - Valkeakoski - Hämeenlinna - Forssa - Turku – Salo – Hyvinkää - Järvenpää - Helsinki  Itäreitti: Helsinki - Lahti - Mikkeli - Kangasniemi - Jyväskylä - Suonenjoki - Kuopio - Pielavesi - Iisalmi - Kajaani - Kuusamo - Kemijärvi - Utsjoki Ajoreitin tarkkoja aikatauluja ja paikkoja voit seurata tästä klikkaamalla. Suoramyyntimme järjestetään kerran vuodessa joten juuri nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä maistamaan tuoretta poronlihaa suoraan pohjoisen tuntureilta. Lisätietoja: info@lumiporo.fi ja puhelinnumerosta 0440159777 / Tomi. Lue lisää »

Illat pitenevät ja erotukset alkavat

30.9.2019

Huikean ruskan jälkeen luonto täällä Utsjoella alkaa pikkuhiljaa vastaanottamaan kaamosta. Lehdet ovat melkein jo tippuneet puista, maaruska hehkuu juuri nyt kauniina. Kävipä vielä niin, että ensilumi satoi eilen, Mikkelin päivänä Utsjoelle. Tämä lumi ei vielä pysyväksi jää mutta edelleen vaaranhuiput hohtavat valkoisena ja ilma on kylmä. Syksyn erotuskausi on alkamaisillaan täällä Kaldoaivissa. Kokoamaan ei olla vielä päästy mutta heti kun ilmat sallivat, poromiehet lähtevät ettotöihin hakemaan poroja aitaan. Tämä tarkoittaa sitä, että myös Lumiporossa on pian tuoreen lihan kausi. Myös tänä vuonna toteutuu suosituksi tullut Lumiporon suoramyynti koko Suomen alueelle. Tilausohjeet laitamme jakoon kanaviemme kautta lähiviikkojen aikana. Kannattaa siis seurata facebook-sivuamme tai nettisivujamme. Kuvassa aamurusko viime lokakuulta Kaldoaivin paliskunnan erotusaidalta Skalluvaarasta. Lue lisää »

Syksyn ensimmäinen tokka on aidassa

29.9.2018

Täällä meillä Kaldoaivin paliskunnassa on syksyn erotukset parhaillaan alkamassa. Ensimmäinen tokka tuli aitaan juuri ja sen käsittely aloitetaan illansuussa. Tänään erotuksessa tämän syksyn vasat numeroidaan ja huomenna merkataan.  Kesä täällä Utsjoella oli kuuma ja kuiva ja sääsketön. Porot ovat syöneet syksyn tultua paljon sieniä ja ovat hyvässä kunnossa jälleen tänä syksynä.  Lumiporolta on mahdollista taas tänä syksynä ostaa poronlihatuotteita suoraan tuottajalta kuluttajalle. Liha-automme pyörähtää Etelä-Suomeen marras-joulukuussa. Suoramyyntikampanjastamme tiedotamme lähiviikkoina nettisivuillamme ja facebook-sivullamme. Kuvassa pyörii syksyn ensimmäinen tokka Skalluvaaradan erotusaidalla. Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 5 Seuraava »